Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Belangrijke mededeling m.b.t. updates op dit blog!

Help mee, deel jouw verhalen op het forum!

Belangrijke mededeling m.b.t. updates op dit blog!

Updates van de pagina

Sinds een aantal weken houd ik dit blog bij met updates vanaf de livestreams van Big Brother. Helaas heb ik door omstandigheden de komende tijd minder tijd voor het schrijven van updates. Omdat ik weet dat de updates vanaf de livestreams wel ontzettend gewaardeerd worden, heb ik een oplossing bedacht waardoor jij mee kan “bloggen” op deze website.

Door én voor elkaar

Om het mogelijk te maken dat jij zelf ook updates kan schrijven en discussies kan starten over alles wat er op de livestreams gebeurd, heb ik een forum geïnstalleerd. Wanneer iedereen hier zijn/haar steentje bijdraagt door af en toe een topic met een verhaal te openen, houden we elkaar op de hoogte van wat er speelt. Anderen kunnen hier op reageren en aanvullen. Het wordt dus een plek door én voor elkaar. Tip: plaats het linkje van het topic op social media zodat het forum meer bekendheid krijgt. Zo kunnen anderen tevens jouw verhaal lezen en er op reageren. Laten we samen een centrale Big Brother discussie plek starten!

Aanmelden

Om spam te voorkomen is een account nodig. Dit maak je binnen één minuut en je hoeft geen onnodige gegevens in te vullen. Daarna kan je meteen berichten plaatsen. Registreer snel, nu veel gebruikersnamen nog beschikbaar zijn!

Help mee om het forum groot te maken

Ik wil je vragen zeker even een account aan te maken en wellicht het eerste bericht te plaatsen?! Deel het met je vrienden en maak dit forum groot! Komende dagen stel  ik de website zo in dat elke bezoeker direct op het forum terecht komt en het blog een menu optie wordt.

Moderators

Een moderator houdt in de gaten of gebruikers zich aan de forumafspraken houden. De moderator krijgt extra forum rechten, om deze afspraken te handhaven. Actieve forum gebruikers worden op korte termijn benaderd of zij interesse hebben om moderator te worden.

Link naar het forum

Je vindt de link naar het forum in het menu bovenaan. Ook hieronder kan je direct naar het forum of een account aanmaken:

Klik hier om naar het forum te gaan

Of maak hier direct een account aan

Belangrijke mededeling m.b.t. updates op dit blog!

“Belangrijke mededeling m.b.t. updates op dit blog!”, Bron: RTL (februari, 2022)

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM