Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Bewoners moeten ijssculptuur smelten voor boodschappen

Bewoners moeten ijssculptuur smelten voor boodschappen

Een ijskoude opdracht in de storm..

Bewoners moeten ijssculptuur smelten voor boodschappen. Dat wordt deze ochtend bekend, zodra de bewoners de tuin in mogen lopen. Duidelijk wordt dat dit het welbekende boodschappenspel is.

Speluitleg

In de tuin staat een ijssculptuur, met daarin biljetten met bedragen. Deze biljetten zitten verdeeld door het blok. Ze zullen het blok moeten opwarmen om de biljetten in handen te krijgen. Daarna moeten de biljetten in een plastic box worden gedeponeerd. De bewoners krijgen twee uur de tijd van Big Brother.

Warm water

Voor deze opdracht is warm water zeer welkom. De bewoners hebben per dag slechts 30 minuten aan warm water te besteden. Daarom heeft Big Brother gisteravond een opdracht gegeven waarbij de bewoners voor vandaag 30 minuten extra konden verdienen. Deze opdracht hebben zij behaald.

Taakverdeling

Kristof neemt direct de leiding en zorgt in samenspraak voor een taakverdeling. Een aantal personen gaan pannen met warm water en handdoeken halen. Andere gaan het ijsblok alvast opwarmen door middel van wrijving.

Creatief

Dat dit een creatieve groep is, is al langer bekend. Dit hebben we al gezien aan alle spellen die ze zelf gemaakt hebben van uiteenlopende producten. Ook nu is de groep weer creatief, met kussens uit de loungeset beginnen ze het blok ijs aan de zijkant op te warmen door middel van wrijving. Daarna komen de pannen heet water en de handdoeken. De bewoners dompelen de handdoeken onder in het hete water en leggen deze op het blok ijs. Ook de hete pannen worden er op gezet. De bewoners werken hard om het geld vrij te spelen, er komen dan ook steeds meer biljetten in de plastic box te zitten. Uit het blok ijs komt ook een gouden balletje tevoorschijn, welke Kristof in handen krijgt. 

Tekst loopt verder onder de foto

Bewoners moeten ijssculptuur smelten voor boodschappen
Bron: RTL (januari, 2022)

Op tijd klaar

De bewoners hebben goed hun best gedaan en zijn op tijd klaar. Big Brother vraag Julio het geld te tellen: 160 euro. Dan complimenteert Big Brother hen met de snelle tijd die ze hebben neergezet. De bewoners waren binnen één uur klaar, terwijl ze twee uur de tijd hadden. “En dat zonder Tobias”, zegt Big Brother. “Maar jullie hadden wél iemand anders erbij in het team”, zegt hij dan. De bewoners kijken verbaasd en denken aan een nieuwe huisgenoot. “Haar naam is Corrie”, vervolgt Big Brother. “De naam van deze storm waar jullie in hebben staan strijden”. In Nederland heerst momenteel code oranje, door een pittige storm in delen van het land. Deze storm heeft de naam Corrie gekregen.

Power of shopping

Dan onthult Big Brother waar het gouden balletje in het ijs voor dient. “Dit balletje staat voor the power of shopping”, zegt hij. Wat betekent dat Kristof vandaag de boodschappen in de mini-mall mag gaan doen.

Opwarmen

Omdat de bewoners efficiënt en snel hebben gewerkt, hebben zij vandaag 43 warm water minuten overgehouden. Van de 60 minuten hebben zij er slechts 17 gebruikt voor het smelten van het ijs. Dat betekend dat iedereen vandaag wat langer kan douchen. Wel zo prettig na deze ijskoude opdracht!

Bewoners moeten ijssculptuur smelten voor boodschappen

“Bewoners moeten ijssculptuur smelten voor boodschappen”, Bron: RTL (januari, 2022)

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM