Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Bewoners moeten op een pilaar zitten voor extra warm water

Bewoners moeten op een pilaar zitten voor extra warm water

Zitten tot het licht uit gaat..

Bewoners moeten op een pilaar zitten voor extra warm water. Dat hebben Salar en Peter zojuist te horen gekregen in de dagboekkamer.

Uitleg challenge aan Salar en Peter

Salar en Peter zijn naar de dagboekkamer geroepen. Daar hebben ze een challenge gekregen, welke ze moeten bespreken met de groep.

Duo’s maken

Eenmaal terug uit de dagboekkamer spreken ze de groep bij. Het is de bedoeling dat er duo’s gemaakt worden. Enkel het duo mag in de tuin zijn, ze mogen zelf afspreken hoe lang ze blijven zitten als duo. Salar en Peter zijn sowieso een duo, dat heeft Big Brother bepaald. In de tuin staat een rode paal, hier schreven we eerder al over. De duo’s moeten om de beurt op deze paal gaan zitten. Dit moeten ze doen totdat vanavond het licht uit gaat.

Tekst loopt verder onder de foto

Bewoners moeten op een pilaar zitten voor extra warm water
Bron: RTL (januari, 2022)

Te winnen prijs

De bewoners kunnen morgen 30 minuten extra aan warm water winnen. Big Brother heeft aangegeven dat ze dit morgen ook hard nodig zullen hebben. Mogelijk krijgen ze morgen dus een challenge waarbij ze erg vies gaan worden.

Eerdere challenge

De bewoners hebben gisteren ook al een challange gespeeld, waarbij ze andere bewoners moesten ranken. Hiervoor speelden ze 500 euro in de jackpot. Ook hebben ze nog een challange gespeeld vandaag, deze vond buiten plaats. Tijdend de challenge was er een streamlock en konden de thuiskijkers niet meekijken.

Bewoners moeten op een pilaar zitten voor extra warm water

“Bewoners moeten op een pilaar zitten voor extra warm water”, Bron: RTL (januari, 2022)

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM