Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Big Brother aflevering 10

Big Brother aflevering 10

Samenvatting van Big Brother aflevering 10, seizoen 2022

Big Brother aflevering 10 begint met een korte terugblik op gisteren.
Vervolgens begint de aflevering met het Grace in de dagboekkamer. Grace is hysterisch doordat ze haar immuniteitspin krijgt voor het winnen van de ballonchallenge.

Salar en Kitty bespreken met elkaar dat ze zich wel genaaid voelen door de plottwist in de ballonchallenge.Dit bespreken ze ook individueel in de dagboekkamer.

Dansen met Grace

Grace geeft dansles in de woonkamer. Omdat de bewoners zo lekker dansen krijgen ze van Big Brother een nummer cadeau.

Liefde tussen Dimitri en Vera

Een rode draad door de laatste afleveringen is het geflirt tussen Dimitri en Vera. Ze draaien al een aantal dagen om elkaar heen en zingen liedjes met dubbele betekenissen. Ook knuffelen ze steeds vaker.

Dimitri heeft hier een gesprek over met Tobias en Kristof. Tobias vraagt of Dimitri al aan Vera heeft laten weten dat hij haar leuk vindt. “Je moet niet te lang wachten natuurlijk”, zegt Tobias.

Later op de avond is het dan eindelijk zo ver, de eerste kus wordt gegeven na een aantal zeer ongemakkelijke momenten.

Frustratie na een game

Alle bewoners zonder vrijstelling moeten naar de gameroom. Hier spelen ze een spel met ballen, ook hebben ze een helm op met een klittenbandschijf. Als ze 3x op deze schijf geraakt zijn dan liggen ze uit het spel. De kijker mocht eerder al stemmen over de volgorde van spelen. Na het spelen van het spel ontstaat er veel frustratie in het huis, omdat bewoners het spel persoonlijk hebben opgepakt. Hier lees je er alles over.

Gokken op twee kilo

De bewoners krijgen de opdracht om een verlanglijst in te vullen met spullen uit hun eigen koffer. Ze mogen maximaal voor 2 kilo aan spullen noteren, indien er boven krijgen ze de spullen niet. Hier lees je alles over deze opdracht.

Vibes tussen Grace en Tobias

Tobias en Grace hebben een goede vibe tijdens een gesprek. Tobias geeft aan dat hij niet zo snel de hoofdrol in een groep pakt, maar dat hij een op een wel kan ontdooien.

Later verteld Nawel in de slaapkamer tegen Nouchine en Salar dat Grace Tobias “wel cute” vindt. “Wel cute?” vraagt Salar bevestigend. “Grace zou hem doen”, zegt Nawel. Grace geeft in de dagboekkamer aan dat ze waarschijnlijk niks gaat doen in het huis, maar zegt dan “ik ga niets meer zeggen, dadelijk sta ik voor schut”

Amy en Eveline

Ook zien we Amy en Eveline voor het eerst. Dit zijn de twee nieuwe bewoners van Bog Brother. Ze staan in een container met koffers. Hier moeten ze aan de hand van de boodschappenlijstjes van de kandidaten de spullen uit hun koffers halen. Ze mogen niet meer dan 2 kilo er uit halen, daarom moeten ze keuzes maken wanneer ze denken dat de bewoners te veel hebben opgeschreven.

Ze beginnen met kleding voor Kitty, omdat ze het zielig vinden. “Die loopt echt al 10 dagen in die roze jogging”, zegt Amy.

Uiteindelijk moeten ze ook voor zichzelf een pakket samenstellen van maximaal 2 kilo.

Foto’s van Big Brother aflevering 10

Bron: RTL Big Brother aflevering 10 (januari, 2022)

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM