Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Nawel en Tobias in de dagboekkamer met immuniteitspin

Big Brother aflevering 8

Samenvatting van Big Brother aflevering 8, seizoen 2022

Big Brother aflevering 8 begint met een korte terugblik op gisteren.
Vervolgens zien we dat Vera en Dimitri naar de dagboekkamer worden geroepen. Big Brother: “Ik krijg de indruk dat jullie het goed met elkaar kunnen vinden, waar zit hem dat in?” De ongemakkelijkheid straalt er vanaf, maar Dimitri begint: “Ik denk dat we het goed met elkaar kunnen vinden en dat we vertrouwd zijn in elkaars omgeving. Vera vult aan: “Ja, ik moet altijd lachen als jij wat zegt”. Vervolgens zien we een compilatie van momenten van Vera en Dimitri. Vera heeft eerder al aangegeven Dimitri leuk te vinden. Dimitri heeft ook al vaker laten vallen Vera leuk te vinden.

Nawels hart maakt een sprongetje

Peter zegt tegen Nawel dat zij hem blij maakt. Nawel zegt dat ze dat leuk vindt om te horen en haar hart een sprongetje maakt. Peter benadrukt dat hij vindt dat Nawel een mooi karakter heeft. In de dagboekkamer geeft Nawel aan dat ze het fijn vindt dit te horen, maar je nooit weet hoe oprecht het is.

Elkaar leren kennen

Vera vertelt in de groep dat ze op haar 17e zwanger is geweest. Op aandringen van haar vriend heeft ze het toen weg laten halen. Ze denkt er nog vaak aan.

Dimitri vertelt dat hij “met zwarte gedachtes” zat, toen zijn ouders gescheiden waren. Hij dacht dat de scheiding aan hem lag.

Kristof vertelt dat een van zijn beste vrienden uit zijn studententijd onlangs voor de trein is gesprongen. Dat heeft hem erg geraakt, hij is aangedaan terwijl hij het vertelt. Grace geeft hem een knuffel.

Stress door de survivalweek

Dat iedereen genomineerd is, levert stress op. Dat bespreken Tobias, Dimitri, Kristof, Salar en Vera buiten aan tafel. Salar geeft aan de spellen en daarmee het spelen om vrijstellingen wel te waarderen.

Tobias benadrukt nogmaals bij Kristof dat hij het gek had gevonden als het publiek op Kristof had gestemd bij de vorige nominaties. De band tussen Tobias en Kristof wordt met de dag sterker.

Kitty in de keuken

Buiten draait het gesprek uit op Kitty. Kitty staat dagelijks in de keuken en trekt veel verantwoordelijkheden naar zich toe. Kristof geeft aan hier geen problemen mee te hebben: “Wij hebben het sporten, zij heeft de keuken”. Vervolgens haakt Tobias daar op in: “Maar ze doet wel héél veel hé”. Hij vindt het voor haarzelf vooral een gemis dat ze er vaak niet bij is. Vervolgens zien we een shot van Kitty in de keuken, terwijl de rest buiten plezier maakt met sporten.

Tobias en Nawel naar de dagboekkamer

Tobias en Nawel worden naar de dagboekkamer geroepen, maar hebben geen idee waarom. Big Brother begint: “Tobias en Nawel, julie wonnen een immuniteitspin, die jullie beide dragen nu. Julie krijgen allebei een nieuwe secret mission”. Tobias is enthousiast, Nawel baalt. “Ik kan jullie geruststellen, dit is een leuke secret mission. Jullie gaan iemand blij maken door hem of haar immuniteit te gunnen. Morgen vertel ik jullie hoe het werkt”, vervolgt Big Brother. Dan wil hij weten aan wie ze het eerst denken, voor Tobias is dit Dimitri en Nawel denkt aan Salar of Nouchine.

Groepsgesprek

Peter vertelt in een gesprek met de andere bewoners over zijn coming out, dat deze lastig was omdat hij eerst altijd met vrouwen was en een zoon heeft. Hij heeft zich altijd erg druk gemaakt over zijn omgeving maar is blij dat hij voor zichzelf gekozen heeft.

Kitty en Peter naar de dagboekkamer

Kitty en Peter worden naar de dagboekkamer geroepen. “Het roze duo” noemt Big Brother hen. Big Brother wil weten hoe het met ze gaat. “Jullie zijn de twee oudste duo’s van het huis, hoe voelt dat voor jullie?”. Vervolgens geven Peter en Kitty aan daar weinig last van te ervaren, behalve dat er een kleine generatiekloof is bij sporten of opdrachten.

Verrassing van Big Brother

Big Brother heeft een slideshow samengesteld. Hier lees je alles over deze slideshow avond.

Hungergames

Vervolgens is er een fragment van the hunger game zichtbaar. Daar lees je hier weer alles over.

Eerder kregen Tobias en Nawel een opdracht in de dagboekkamer. Nu blijkt dat Tobias en Nawel één bewoner immuniteit mogen gunnen tijdens the hunger game. Op 3 uur en 20 minuten valt het immuniteitstoken uit de geldboom. Zij mogen diegene die ze de immuniteit gunnen informeren hier over. De rest van de groep mag van niets weten. Tobias en Nawel kiezen voor Nouchine.

Nouchine vindt het lief dat ze gekozen is, maar ze twijfelt of ze het moet doen omdat ze bang is wat de rest van de groep er van zal vinden. Nouchine vangt uiteindelijk het token net niet, dit doet haar teamgenoot Kristof, waardoor hij vrijstelling wint.

Foto’s van Big Brother aflevering 8:

Bron: RTL Big Brother aflevering 8 (januari, 2022)

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM