Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Big Brother Ballonnen Challenge

Big Brother aflevering 9

Samenvatting van Big Brother aflevering 8, seizoen 2022

Big Brother aflevering 9 begint met een korte terugblik op gisteren.
Vervolgens begint de aflevering met het vervolg van the hunger game. Nouchine wordt door Tobias in zijn plek met Kristof naar buiten gestuurd. Dat heeft alles te maken met de geheime opdracht van Tobias en Nawel, om Nouchine naar buiten te sturen zodat zij de kans heeft een vrijstelling te winnen. Dit gaat echter mis, Kristof vangt het vrijstellingsbiljet net iets eerder dan Nouchine. Binnen is er discussie over welke boodschappen er gekocht dienen te worden van het boodschappengeld.

De bewoners hebben 100 euro verdient met the hunger game. Kijkers beslissen wie er voor de 100 euro boodschappen mag doen in de Big Brother minimall. Later blijkt dat Kitty de gelukkige is. Hier lees je waar Kitty voor gekozen heeft. Kitty bedankt het publiek hier voor in de dagboekkamer.

Pizzadag

Vandaag hebben de bewoners pizzadag. Kitty heeft het deeg voorbereid in de keuken. Ze willen de pizza’s bakken op de buitenoven. Ondertussen is de rest van de groep bezig met hun dagelijkse trainigsprogramma buiten in de tuin.

Het pizza’s bakken heeft wat voeten in de aarde, het is immers de eerste keer dat ze dit proberen. Toch gaat het de bewoners goed af. Kristof wil van een vegetarische pizza eten, Kitty houdt dit tegen omdat zij vindt dat die voor Nawel is. Kristof is het hier niet mee eens, er is nog een andere veggie pizza en hij vindt dat de pizza dus best gedeeld kan worden. Kitty raakt over haar toeren hierdoor.

Later op de avond heeft Kitty een gesprek hierover het Tobias. Ze geeft aan dat ze slecht tegen onrecht kan, ze wilde gewoon dat Nawel ook wat te eten had.

Nouchine baalt

Nouchine baalt dat ze de immuniteitstoken niet heeft kunnen vangen. Ze voelt zich er schuldig over tegenover Nawel en Tobias, omdat zij voor haar hadden gekozen in de secret mission. Nawel stelt haar gerust, “Tobias vond het heel erg voor je”, zegt ze.

Kitty maakt zich zorgen over het feit of zij wel kans maakt tijdens de opdrachten. Ze weet van zichzelf dat ze minder sterk is in de fysieke opdrachten.

Vera en Dimitri

Vera loopt de badkamer in en vangt een gesprek tussen Dimi en Kristof op over Dimi zijn lichaam. “Je bent toch niet bang dat je geen goed lijf hebt” vraagt Vera. Waarom Dimitri antwoord “nja, goed is het ook niet hé”. Vera zegt dat ze dat wel vindt. Vera en Dimitri flirten zo al wat dagen met elkaar.

Nawel en Grace hebben in de badkamer een gesprek over Tobias. Grace vindt Tobias een mooie jongen, maar denkt dat hij niet op haar valt. Nawel zegt dat Tobias op donkere meisjes valt. Grace zegt dat Tobias een keer zijn shirt uit trok en dat ze dacht ” Nou….”. Waarbij ze tevreden kijkt.

Slaapkamerpraat

In de groene slaapkamer zegt Nouchine tegen Salar en Kitty dat er love in het spel aan het komen is. Salar en Kitty denken tussen Tobias en Vera, zoals ook op social media veel gespeculeerd wordt. “Neeeeee” zegt Nouchine, tussen Dimitri en Vera!

Ballonnen challenge

‘s ochtends worden de bewoners wakker met een ballonnen challenge. Er liggen 18.000 ballonnen in het huis. Hier lees je alles over de ballonnen challenge.

 

Foto’s van Big Brother aflevering 9:

Bron: RTL Big Brother aflevering 9 (januari, 2022)

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM