Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Big Brother Australië: Scary-oke in plaats van karaoke

Big Brother Australië: Scary-oke in plaats van karaoke [video]

I'm screaming on sunshine..

Over de grens Big Brother Australië: Scary-oke in plaats van karaoke. Karaoke is eigenlijk iedereen wel bekend, maar scary-oke dan weer wat minder. Scary-oke is een van de spellen uit de Australische versie van Big Brother, in dit “over de grens” artikel nemen we je mee in deze buitenlandse challenge.

Walking on sunshine

De bewoners worden een voor een naar de gameroom geroepen, daar wacht ze een onaangename verrassing. Ze moeten het nummer “walking on sunshine” zingen op een karaokemachine.

Tekst gaat verder onder de foto

Angst elementen Alsof het zingen van "walking on sunshine" voor de meeste niet lastig en eng genoeg is, heeft Big Brother een aantal angst elementen ingebouwd. De bewoners moeten namelijk niet enkel zingen, tijdens het zingen moeten zij met hun handen in afgedichte bakken voelen. Ook zijn er bakken waar zij met hun hoofd in moeten. Bakken zijn gevuld De bakken zijn gevuld met verschillende producten, dieren, objecten. Zo zien we een bak met bananenschillen, kuikens en een met een spin er in. Tijdens het voelen in de bakken schrikken de bewoners, terwijl ze het nummer zingen. Dit zorgt voor hilarische momenten. Bekijk hier de scary-oke video van Big Brother Australië:

“Big Brother Australië: Scary-oke in plaats van karaoke” Bron: YouTube.

Angst elementen

Alsof het zingen van “walking on sunshine” voor de meeste niet lastig en eng genoeg is, heeft Big Brother een aantal angst elementen ingebouwd. De bewoners moeten namelijk niet enkel zingen, tijdens het zingen moeten zij met hun handen in afgedichte bakken voelen. Ook zijn er bakken waar zij met hun hoofd in moeten.

Bakken zijn gevuld

De bakken zijn gevuld met verschillende producten, dieren, objecten. Zo zien we een bak met slangen, kuikens en een met een spin er in. Toch zijn er ook “doodnormale” artikelen, die door de structuur en de onwetendheid voor angst zorgen. Zo zien we kandidaten de schrik van hun leven beleven doordat ze voelen in een taart of aan bananenschillen. Tijdens het voelen in de bakken schrikken de bewoners van de textuur en bewegingen die zij voelen.  terwijl ze het nummer zingen. Dit zorgt voor hilarische momenten.

Bekijk hier de scary-oke video van Big Brother Australië:

Bron: YouTube.

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM