Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Big Brother maakt aangepaste ranking meest waardevolle bewoners bekend

Big Brother maakt aangepaste ranking meest waardevolle bewoners bekend

Geschokte reacties in de groep..

Big Brother maakt aangepaste ranking meest waardevolle bewoners bekend. Dat gebeurd deze avond, terwijl de bewoners rond de tv verzameld zijn. Eerder maakte Big Brother de eerste ranking al bekend, daarna mochten de bewoners en de kijkers hun keuze aanpassen. De bewoners kregen de eerste keer te zien hoe de bewoners onderling op elkaar hadden gestemd. Nu krijgen ze de keuze van de kijker te zien.

Big Brother

De bewoners zitten in de woonkamer, de stem van Big Brother klinkt:

Beste bewoners,

Ik heb jullie gevraagd om jullie ranking aan te passen, sommige van jullie hadden veel aanpassingen, sommige weinig, sommige geen. Ook heb ik de kijker opnieuw de mogelijkheid gegeven om een ranking te maken op de vraag wie is het meest waardevol voor het huis. Uiteraard heb ik dat niet zo maar gevraagd. Op het scherm zien jullie zo de resultaten van de kijker. Dit is het antwoord van de kijker op de vraag wie is het meest waardevol voor het huis, wie iets minder, wie nog iets minder.

De bewoners wachten vol spanning op de resultaten op het scherm.

Tekst loopt verder onder de foto

Big Brother maakt aangepaste ranking meest waardevolle bewoners bekend
Bron: RTL (januari, 2022)

Ranking

De bewoners vinden het heftig. Nouchine noemt het erg direct, Salar vindt dit juist goed: “zo weet je wat de kijker denkt.” Dan verschijnt het nieuwe schema op het beeld. De groep reageert wederom verbaasd. Salar vraagt zich af waarom hij zo laag staat.

1. Tobias
2. Grace
3. Nouchine
4. Peter
5. Kristof
6. Julio
7. Hanne
8. Dimitri
9. Leroy
10. Salar
11. Nawel
12. Vera

Geld voor de pot

Dan klinkt Big Brother weer door de speakers: “Bewoners, voor iedere overeenkomst van de kijker en van jullie eigen laatst ingevulde ranking, krijgen jullie 250 euro voor de pot.”

Dan klinkt er één geluid: de bewoners en de kijkers hebben Salar op dezelfde plek gezet.

Vera verdrietig

Vera is erg verdrietig door de uitslag. Ze snapt niet waarom de kijker haar onderaan zet. Grace en Hanne troosten haar met lieve woorden. Dimitri slaat een arm om haar heen.

Big Brother maakt aangepaste ranking meest waardevolle bewoners bekend

“Big Brother maakt aangepaste ranking meest waardevolle bewoners bekend”, Bron: RTL (januari, 2022)

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM