Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Dimitri en Nawel voeren een gesprek over waarom hun band kapot is

Dimitri en Nawel voeren een gesprek over waarom hun band kapot is

Een gesprek na confronterende tweets..

Dimitri en Nawel voeren een gesprek over waarom hun band kapot is. Dat doen ze deze middag in de groene slaapkamer, nadat ze eerder confronterende tweets gezien hebben.

In het begin een goede klik

Dimitri vindt dat ze in het begin een hele goede klik hadden, maar dat dat verwaterd is sinds hij met Vera is. Ook heeft hij het over de tijd met Amy en geeft hij aan waarom hij haar niet vertrouwde. Dimitri denkt dat sindsdien ook de hele relatie is verwaterd. Hij heeft het gevoel dat Nawel haar blikken heeft gegeven sinds hij met Vera is. 

Nawel haakt hier op in, zij heeft hetzelfde gevoel maar dan met blikken vanuit Dimitri. Ze wil hem zijn verhaal laten doen en daar dan op in gaan. Wel geeft ze aan tot nu toe enkel verhalen over Amy te horen, maar ze wil tot de kern komen. Dimitri verdedigt zich door te zeggen dat hij dacht dat Nawel met Amy in een complot zat. Nawel vraagt zich af waarom hij dan nooit is afgestapt op haar om het na te vragen. Ze geeft aan dat ze het niet erg vindt dat mensen het spel spelen maar dat ze daar zelf niet mee bezig was. Als ze dat wel had gedaan was dat volgens haar haar grootste recht, maar het was niet zo. Daarom deed het haar zoveel pijn en trok ze zich nog meer terug.

Tekst loopt verder onder de foto

Dimitri en Nawel voeren een gesprek over waarom hun band kapot is
Bron: RTL (januari, 2022)

Het spel

Dimitri geeft aan dat hij wel kijkt met wie hij verder wil en aan wie hij iets heeft in de challenges. Nawel begrijpt dat en vindt dat ook niet erg. Ze geeft aan alles te persoonlijk te nemen. Dan haalt ze aan dat Peter haar ook gekwetst heeft en dat hij zijn excuses heeft aangeboden. Ze vindt het niet erg als ze iedere week genomineerd wordt, als er maar niet achter haar rug om gepraat wordt.

Nouchine veranderd

Dimitri zou gezegd hebben dat Nouchine door Nawel veranderd is, Nawel wil weten hoe dat zit. Dimitri zegt dat hij dat gevoel kreeg omdat Nouchine vaak bij Nawel op de kamer zat. Nawel zegt dat ze nooit iemand gevraagd heeft om met haar mee te gaan naar de kamer, dat dat nu eenmaal gebeurd in een groep. Wel zegt ze dat ze dat zelf te duidelijk en te vaak heeft gedaan.

Amy

Nawel geeft aan dat het haar ook erg steekt dat het haar kwalijk wordt genomen dat ze voor nieuwe mensen heeft gekozen. Ze geeft aan dat ze graag kiest voor “de zwakkere” in een groep en dat ze haar “een toffe” vond. Op school had ze ook de mensen die werden uitgesloten als beste vriend. Ze had het gevoel dat ze het nieuwe target werd om die reden. Dan zegt ze tegen Dimitri dat je niet iedereen even leuk kan vinden.

Nominatie

Dan geeft Nawel aan dat ze het pijnlijk vind om te horen dat alle jongens op haar gestemd hebben omdat ze niks doet en saai zou zijn. Dimitri geeft aan dat meerdere mensen haar toch wel duidelijk hebben proberen te maken dat haar gedrag niet altijd gewenst was. Nawel geeft aan dat ze vindt dat mensen haar daar nóg directer op aan hadden moeten spreken. Ook vind ze het gekozen irritaties omdat anderen het ook doen.

Na een tijdje praten sluiten ze af met een knuffel.

Dimitri en Nawel voeren een gesprek over waarom hun band kapot is

“Dimitri en Nawel voeren een gesprek over waarom hun band kapot is”, Bron: RTL (februari, 2022)

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM
->