Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Dimitri

Dimitri heeft het huis moeten verlaten

Gemengde gevoelens bij de bewoners..

Dimitri heeft het huis moeten verlaten! Dat werd vanavond bekend in de liveshow. De liveshow werd wederom gepresenteerd door Peter en Bridget Maasland. Geraldine zit voor de tweede week in quarantaine.

Spannende strijd

Het is deze avond een spannende strijd. Zowel Salar, Nawel en Dimitri staan op de nominatielijst. Dit zijn drie bewoners die op Social Media zeer populair zijn. Het is dan ook tot het einde spannend geweest wie er het huis moest verlaten. De verschillende polls op de socials gaven zeer uiteenlopende uitslagen.

Nawel meest populair

Tijdens de tussentijdse telling werd al bekend dat Nawel sowieso mag blijven. Nawe had de meeste stemmen van de kijkers thuis gekregen. Ook op social media is Nawel erg populair, zo heeft ze onder andere een grote eigen fanbase op het populaire platform TikTok.

Dimitri in de studio

Vanuit de studio kijkt Peter naar de bewones in het huis. Vera is helemaal in tranen. Dimitri komt inmiddels de studio binnen en onderdrukt zijn tranen. Bridget geeft aan dat het pittig is en vraagt waarom het zo pittig is. Dimitri kan nauwelijks uit zijn woorden komen door de emotie. Hij geeft aan dat hij zich van een kant heeft laten zien die hij niet wilde, dat hij zich heeft laten meeslepen door anderen. Bridget oppert dat de kijkers denken dat Dimi met de gevoelens van Vera aan het jongleren was. Dimitri geeft aan dat het een spel is en dat hij niet enkel met haar bezig wilde zijn. Op de vraag of ze elkaar na het spel nog gaan zien zegt Dimitri: “Ja, dat hebben we gezegd, dus belofte maakt schuld”.

Tekst loopt verder onder de foto

Dimitri
Bron: RTL (januari, 2022)

Vrijstelling

Deze week had Leroy een vrijstelling, daardoor kon hij niet genomineerd worden. Dit heeft hij verdiend doordat hij deze week Little Brother was.

Verhoudingen op scherp

Deze week zullen de verhoudingen weer op scherp staan. Na deze nominatie tussen een aantal populaire spelers, zal het spel nog meer gespeeld moeten worden.

Dimitri heeft het huis moeten verlaten!

“Dimitri heeft het huis moeten verlaten!”, Bron: RTL (februari, 2022)

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM