Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Dit is de meest spannende opdracht in Big Brother Australië

Dit is de meest spannende opdracht in Big Brother Australië (video)

Een race tegen de klok..

Dit is de meest spannende opdracht in Big Brother Australië. Hoewel Big Brother Nederland steeds meer opdrachten van Australië lijkt te kopiëren, hebben we ze zó spannend nog niet gezien.

Helft bewoners in rode bakken

Het filmpje start met de helft van de bewoners in rode bakken. Ze liggen op hun rug en een paar centimeter boven hun hoofd zit een rek van gaas. De bak vult zich langzaam aan met water.

De andere bewoners staan met een emmertje in een grote zandbank. Een aantal meter verderop staan grote ronde vaten. De bewoners moeten zo snel mogelijk het water uit de bak scheppen waar de andere bewoners in liggen. Vervolgens dit water door de zandbank naar de vaten brengen en omkiepen.

Race tegen de klok

Het is een race tegen de klok en tegelijkertijd is het een zwaar parcours voor de bewoners die het water moeten transporteren. 

De bewoners die in de waterbakken liggen ondergaan een zware mentale strijd, want het water stijgt steeds verder waardoor de ruimte alsmaar kleiner wordt. Op het begin kan het hoofd nog bewogen worden, maar hoe verder het water stijgt, hoe dichter hun gezicht tegen het gaas gedrukt wordt. Op het punt dat de bewoner onder water gaat en adem dient te halen, moet deze het gaas omhoog duwen, de challenge is dan verloren.

Bekijk hier de meest spannende challenge van Big Brother Australië:

“Dit is de meest spannende opdracht in Big Brother Australië”, Bron: YouTube.

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM