Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Eveline moet Big Brother verlaten

Eveline moet Big Brother verlaten na nominatie

Het publiek heeft beslist..

Eveline moet Big Brother verlaten na nominatie, dat heeft het publiek bepaald. Dat werd vandaag bekend gemaakt in de Big Brother liveshow.

Liveshow

Eveline geeft in de studio aan blij te zijn om naar huis te gaan. Ze had meer willen laten zien. Nawel en Nouchine gaat ze erg missen. Als Peter vraagt wie ze niet gaat missen geeft ze aan dat dat Salar en Vera zullen zijn. Eveline verwacht dat Nouchine er uiteindelijk met de jackpot vandoor gaat.

Te gesloten

Veel bewoners vonden Eveline lastig te pijlen. Volgens hen observeert ze veel en deelt ze weinig. Ook trekken Kristof, Vera en Grace in twijfel dat ze niet naar de livestreams gekeken heeft. Iets wat ze wel beweerd heeft.

Ook op social media vinden veel kijkers haar te stil, waardoor ze haar minder goed kennen dan de andere bewoners. Daardoor is voor veel mensen de connectie minder en is de keuze om op Nawel of Julio te stemmen makkelijker gemaakt.

Tekst loopt verder onder de advertentie

Gouden kamer uitgesloten van nominatie

Dit is de tweede week dat bewoners zelf genomineerd hebben. Deze week konden de bewoners uit de gouden slaapkamer niet genomineerd worden. Dit voordeel hebben zij gewonnen door de house v.s. house challenges te winnen.

Julio, Eveline en Nawel genomineerd

Dat er wederom drie bewoners op de nominatielijst staan, kwam eerder deze week als een verrassing voor de bewoners. Zij hebben allemaal slechts twee namen genoemd in de dagboekkamer. De bewoners denken dat het een gelijke stemming is geweest tussen twee bewoners. Echter door het afgesproken bondje, leek dit niet waarschijnlijk. Later wordt duidelijk dat Vera verkeerd gestemd heeft.

Eveline Big Brother

“Eveline moet Big Brother verlaten na nominatie, Bron: RTL (januari, 2022)

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM