Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Gerommel onder de dekens bij Vera en Dimitri

Gerommel onder de dekens bij Vera en Dimitri

Weinig geslapen vannacht..

Gerommel onder de dekens bij Vera en Dimitri. Dit vond plaats in de nacht van donderdag op vrijdag, waarbij Vera vrijdag aan Hanne en Grace uit de doeken doet wat er gebeurd is.

Onder de dekens

In de nacht is de camera gericht op het bed van Vera en Dimitri. Te zien is dat Vera onder de dekens ligt en dat de dekens op en neer gaan. In de ochtend gaat Vera  in bed liggen bij Grace en Hanne, die al samen op bed liggen. Daar doet ze haar verhaal.

Tekst loopt verder onder de foto

Gerommel onder de dekens bij Vera en Dimitri
Bron: RTL (januari, 2022)

Weinig geslapen

Hanne en Grace, die samen al wat in het bed van Grace liggen te praten, worden ineens verrast door de komst van Vera. Die duikt giechelend het bed in. “Ik heb weinig geslapen”, zegt Vera dan en duikt giechelend onder de dekens. Hanne heeft door dat Vera meer bedoelt en reageert: “Aaaah, ze wil iets vertellen”.
 Vera: “Ik was zo focking horny. Alsof ik hartkloppingen had daar beneden.”
“Heb je gespeeld?”, vraagt Grace. “We hebben het niet gedaan, maar ik was de DJ”, zegt Vera.

Niets doen

Vera heeft al vaker gezegd dat ze niets wil doen in het huis, omdat er continu camera’s op hun gericht staan. Dimitri heeft echter al laten vallen tegen Vera dat de mensen toch niets zien omdat er dekens over heen liggen. Eerder gaf Vera aan dat ze bang is dat ze zich tijdens een feestje niet in kan houden.

Julio en Leroy

Julio en Leroy denken dat Dimitri een spel speelt met Vera. “Ik vind het vreemd dat wanneer je, kennelijk vriendin, je aanbiedt om samen romantisch in bad te gaan.. dat je dat dan afslaat met de reden dat je in bad gaan stom vindt”, zegt Julio. Leroy ziet volgens hem ook misplaatste signalen van Dimitri.

Gerommel onder de dekens bij Vera en Dimitri

“Gerommel onder de dekens bij Vera en Dimitri”, Bron: RTL (januari, 2022)

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM