Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Grace doet een voor Vera schokkende onthulling

Grace doet een voor Vera schokkende onthulling

Dit had Vera niet verwacht..

Grace doet een voor Vera schokkende onthulling. Dat doet ze in de sauna, die ze kennelijk mogen blijven gebruiken van Big Brother.

Goed gesprek met Julio

Grace verteld aan Vera dat ze een goed gesprek met Julio heeft gehad. Vera zegt dat ze gezien heeft dat de twee erg lang aan het praten waren in de tuin. Dan vertelt Grace dat ze Julio heeft verteld dat ze vorige week op hem heeft gestemd. Vera is verbaasd: “Je zei dat je op iemand gestemd had, wat je hart had gebroken. Ik dacht dat jij op Eveline en Nawel had gestemd.” Grace ontkent en bevestigd nogmaals dat het Julio en Eveline zijn geweest waar haar stem naar toe is gegaan. “Op jou en Nawel ga ik sowieso nooit stemmen”, zegt ze dan. Vera zegt dat ze dat wel tegen Dimi heeft gezegd.

Veilige keuze

Grace geeft aan op Julio te hebben gestemd omdat hij er als laatste bij is gekomen. Daarbij dacht ze dat niemand op hem zou stemmen, waardoor het een veilige keuze was. Grace voelde zich echter heel erg slecht omdat ze op hem heeft gestemd, dat ze daar zelfs met Big Brother en de psycholoog van het programma over heeft gepraat. Daarom heeft ze vanmiddag besloten om het hem te zeggen.

Tekst loopt verder onder de foto

Grace doet een voor Vera schokkende onthulling
Bron: RTL (januari, 2022)

Nummer vier in het huis

Grace zegt dat Julio haar nummer 4 is in het huis. Ik heb jou eerste, Tobias, Nawel, Julio en Nouchine. Jullie zijn mijn top 5. Dus hoewel ik zo een gevoel heb bij hem, heb ik wel op hem gestemd. Vera geeft nogmaals aan dat ze dacht dat het Nawel was waarop ze gestemd had. Dan zegt ze dat ze voordat “de muur” er was, ook een goede band had met Julio. Daarna had ze het gevoel dat de band minder was, dit wijt ze aan het feit dat hij ook een band met anderen aan het opbouwen is. Grace ontkent: “Nee, hij heeft een goede vibe met jou. Heb net ook tegen hem gezegd dat alle dames gek op hem zijn.” Vera is blij te weten dat ze niks verkeerds heeft gezegd en dat alles goed is.

Kristof nummer drie voor Vera

Vera geeft aan dat Kristof voor haar een ‘big deal’ is. Sinds de scheiding heeft hij een goede indruk op haar gemaakt, omdat hij er toen echt voor haar is geweest. Daarom staat hij voor Vera op plek nummer drie van haar favorieten. Voor Grace staat hij op nummer zes.

Grace doet een schokkende onthulling voor Vera

“Grace doet een voor Vera schokkende onthulling”, Bron: RTL (januari, 2022)

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM