Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Hanne en Grace ontvangen waardevolle post

Hanne en Grace ontvangen waardevolle post

Een ontroerende brief voor beide dames..

Hanne en Grace ontvangen waardevolle post. Deze ochtend gaat het geluid van de brievenbus af, in de brievenbus zit post voor Hanne.

Brief voor Hanne

Hanne maakt de enveloppe open op de slaapkamer. Vera, Grace, Nouchine en Nawel zijn er bij. Er komt een vel a4 papier uit, met daarop een mooie regenboog en daaronder een handgeschreven tekst. Het is een brief van haar dochtertje, ze is vandaag jarig. Hanne leest de brief niet hardop voor, de andere meiden mogen wel meelezen. Hanne is erg emotioneel tijdens het lezen van de brief, ze mist haar dochtertje.

Dochtertje

Wel horen we dat het een brief is van haar dochtertje en dat ze met het schrijven wat hulp heeft gehad van Hanne’s ex. Nouchine vindt het lief dat hij er tijd voor maakt om dit te doen.Haar dochtertje sluit de brief af met:

Ik wacht op jou en dan wil ik dat je nooit meer weg gaat. Tot snel. Dikke kus van je prinses.

Tekst loopt verder onder de foto

Hanne en Grace ontvangen waardevolle post
Bron: RTL (januari, 2022)

Nog een brief

Dan gaat het geluid van de brievenbus weer af. De dames weten meteen dat het een brief voor Grace is, haar zoon in namelijk jarig vandaag. Dan begint Grace voor te lezen:

Hé mam, u bent super goed gezig daar in het huis, we kijken met veel plezier naar u. U bent echt u zelf gebleven en daar zijn we heel trots op. Hier gaat alles goed, ook met oma. Ze volgt haar behandeling netjes, dus maak u maar geen zorgen. Ze krijgt genoeg bezoek en we zorgen goed voor haar. Daar let ik wel op hoor. Ze kijkt ook altijd naar u, we missen u erg. We hopen u nog lang niet terug te zien, dat zou namelijk betekenen dat u er uit ligt en dat willen we niet. Blijf zo door gaan, kleine smurf. Blijf jezelf, you can do this. Ik ga mijn verjaardag vandaag met vrienden en familie vieren, in gedachten bent u er bij. Uw allerliefste zoon.

Iedereen in ontroerd, ze vinden het een hele mooie brief. Vooral dat haar zoon van 20 haar nog altijd met U aanspreekt, verwonderd hen. Grace moet lachen om “Uw allerliefste zoon”, omdat hij de enige is. Dan gaan ze allemaal ontbijten.

Hanne en Grace ontvangen waardevolle post

“Hanne en Grace ontvangen waardevolle post”, Bron: RTL (februari, 2022)

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM