Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Julio mag langer in Big Brother blijven

Julio mag langer in Big Brother blijven

Het publiek heeft beslist..

Julio mag langer in Big Brother blijven, dat heeft het publiek bepaald. Dat werd vandaag bekend gemaakt in de Big Brother liveshow.

Verwacht

Op social media waren de berichten al gunstig voor Julio. Veel kijkers kunnen zijn aanwezigheid enorm waarderen en de tussentijdse polls zagen er dan ook gunstig voor hem uit. Ook de bewoners hadden deze uitslag wel verwacht. Julio is in ieder geval verzekerd van een week extra in het Big Brother huis.

Tekst loopt verder onder de advertentie

Gouden kamer uitgesloten van nominatie

Dit is de tweede week dat bewoners zelf genomineerd hebben. Deze week konden de bewoners uit de gouden slaapkamer niet genomineerd worden. Dit voordeel hebben zij gewonnen door de house v.s. house challenges te winnen.

Julio, Eveline en Nawel genomineerd

Dat er wederom drie bewoners op de nominatielijst staan, kwam eerder deze week als een verrassing voor de bewoners. Zij hebben allemaal slechts twee namen genoemd in de dagboekkamer. De bewoners denken dat het een gelijke stemming is geweest tussen twee bewoners. Echter door het afgesproken bondje, leek dit niet waarschijnlijk. Later wordt duidelijk dat Vera verkeerd gestemd heeft.

Julio mag langer in Big Brother blijven

“Julio mag langer in Big Brother blijven”, Bron: RTL (januari, 2022)

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM