Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
De bewoners worden geconfronteerd met onder meer mijn eigen tweet

Kristof bespreekt met Salar en Peter zorgen over Leroy

Het gaat niet over koetjes en kalfjes..

Kristof bespreekt met Salar en Peter zorgen over Leroy. Dat doet hij vanmiddag eerst in de tuin met Salar en later met Peter op de bank in de woonkamer.

Zorgen om Leroy

Kristof en Salar zitten samen in de tuin, te genieten van de zon. Ze maken zich zorgen om Leroy, die in hun ogen te veel beïnvloedt wordt door Nawel.Koetjes en kalfjes

Kristof vindt dat Leroy de buitenwereld te veel mee naar binnen neemt. “Hij vindt dat wij hier een vies spel spelen, maar dat hoort bij Big Brother. Het gaat niet enkel om koetjes en kalfjes. Als je kijkt naar andere Big Brothers dan gaat het er veel harder aan toe.”, vult hij aan.

Peter en Kristof

“Leroy heeft het er heel moeilijk mee, die vindt dat mensen niet oprecht zijn.”, zegt Peter. Kristof zegt ook tegen Peter dat dit niet de echte wereld is, maar een spel. “Die wil vriendschap, die denkt dat we straks met 14 man op Ibiza gaan zitten. No way, geen 1000 jaar.”, zegt Peter. Kristof zegt dat hij het ook gehoord heeft. “Ik kom hier niet om 13 vrienden te maken. Het is altijd leuk, je zal met de een best nog wel contact hebben. Maar ik ga niet met 14 man in Ibiza zitten. Ga je elkaar daar uitschijten tot en met hé”, zegt Peter. “Nee, dat gaat niet. Ik zou nu al weten met welke mensen ik dat zeker niet zou willen doen.”, reageert Kristof.

Tekst loopt verder onder de foto

Kristof bespreekt met Salar en Peter zorgen over Leroy
Bron: RTL (januari, 2022)

Te gevoelig

Kristof en Peter vinden Leroy te gevoelig voor dit spel. Als hij zo gevoelig is daarin, dan duurt het niet lang hier volgens hen. Als iedereen het zich zo persoonlijk aantrekt, dan wordt de sfeer slecht. Kristof vindt dan ook dat Leroy deze week genomineerd moet worden. Volgens hem moet hij er op met iemand waarvan ze ook vinden dat die weg moet, niet tegen een goede speler. Hij wil geen tactische zet doen, maar eerlijk nomineren op de mensen waarvan hij vindt dat ze het spel niet aan kunnen.

Leroy, Nawel en Nouchine

Deze ochtend heeft Leroy tegen Nouchine gezegd dat hij haar niet honderd procent vertrouwd. Dit komt omdat zij vrienden heeft aan de “groene kant” en de “gouden kant”. Nouchine is hier heel verdrietig om geworden, omdat ze niets doorverteld. Leroy heeft daar in de kamer aangegeven dat hij niet tegen het “vieze spel” kan dat er gespeeld wordt. “Ik ben een eerlijke jongen en dan ben ik hier misschien niet voor gemaakt. Dan stuur mij maar naar huis”, zei hij. Nawel zegt daarop zich te herkennen in zijn woorden.

Kristof bespreekt met Salar en Peter zorgen over Leroy

“Kristof bespreekt met Salar en Peter zorgen over Leroy”, Bron: RTL (januari, 2022)

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM