Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Leroy is een deelnemer van Lang Leve de Liefde

Leroy is een deelnemer van Lang Leve de Liefde

"Ik heb wel 1000 tindermatches"

Leroy is een deelnemer van Lang Leve de Liefde. Leroy komt bij veel kijkers bekend voor en al snel is het duidelijk waarvan.

“ik heb 1000 Tinder matches”

Leroy’s deelname aan het Nederlandse programma “Lang leve de liefde” is namelijk veelbesproken.
Zijn date in het programma ging namelijk minder vlekkeloos dan hij vermoedelijk zelf had gehoopt.

Leroy probeert zijn match namelijk eerst te imponeren door te vertellen dat hij meer dan 1000 Tinder matches heeft, waar ze weinig van onder de indruk lijkt.

Complimenten vissen

Vervolgens geeft Leroy een compliment aan zijn date, echter baalt zijn date van het feit dat hij er ook een terug verwacht .

Elkaar verwennen

Het wordt pas echt awkward als zijn date een vraag van de LLDL vragenkaartjes opleest: “Houd jij er van om verwend te worden? Zo ja, hoe dan?”. Leroy begint met “Wat is verwennen? Ik kan wel zeggen van ja.. als ik mijn broek omlaag doe..” waarna het er niet veel beter op wordt. Hij stamelt een zin aan elkaar..

Wel een match

Toch was de match wel gelukt, Leroy vertelt dat ze nog een maand of drie gedate hebben na het programma. Omdat de afstand te groot was, is het uiteindelijk niets geworden. Ook geeft hij aan dat de uitzending gemanipuleerd is door de montage.

Leroy is een deelnemer van Lang Leve de Liefde.

Leroy is een deelnemer van Lang Leve de Liefde
Bron: Lang leve de liefde, SBS6

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM