Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Meest waardevolle bewoner van het huis is bekend gemaakt

Meest waardevolle bewoner van het huis is bekend gemaakt

Het resultaat van de ranking..

Meest waardevolle bewoner van het huis is bekend gemaakt. Dat doet Big Brother op deze vroege zondagochtend en dat levert nogal wat vragen op. De opdracht is een onderdeel van het nieuwe thema van deze week: Judgement week.

Resultaat van de ranking

De bewoners moeten zich verzamelen in de woonkamer voor de t.v. Dan klinkt de stem van Big Brother:

Beste bewoners,

Ik heb jullie gevraagd een ranking te maken, hier zien jullie het resultaat. De kijker heb ik dezelfde vraag gesteld. Ik kan mij voorstellen dat jullie hier benieuwd naar zijn. Uiteraard heb ik dat niet zo maar gevraagd. Zonder dat jullie het wisten, hebben jullie ook gespeeld voor de jackpot. Voor elke overeenkomst tussen jullie en de kijker, verdienen jullie 250 euro.

Salar is verbaasd

Tobias en Dimitri komen overeen. Dus de bewoners hebben dezelfde ranking toegekend aan Tobias en Dimitri. Salar vraagt meteen verbaasd aan Dimitri waarom zij beide zo laag staan. Dimitri denkt hier wel een verklaring voor te hebben: “Er is gevraagd wie is er het meest ‘in het huis’.” Volgens hem is het dus net hoe de kijker het interpreteert. Het is volgens hem niet de vraag wie het meest waardevol voor hunzelf is.

Tekst loopt verder onder de foto

Meest waardevolle bewoner van het huis is bekend gemaakt
Bron: RTL (januari, 2022)

Tobias en Dimitri op dezelfde plek

Dimitri denkt dat de kijkers allemaal hebben gestemd en dat Tobias en hijzelf op dezelfde plek terecht zijn gekomen, dat ze daar 500 euro hebben verdiend voor de jackpot. Dus “Tobias stond voor alle kijkers op plaats 3 en ik op plaats 8”, zegt Dimitri.

De ranking van de bewoners

 1. Grace
 2. Kristof
 3. Tobias
 4. Julio
 5. Peter
 6. Nouchine
 7. Vera
 8. Dimitri
 9. Salar
 10. Nawel
 11. Leroy
 12. Hanne

Hierbij hebben de kijkers Dimitri en Tobias hetzelfde in de ranking staan. De andere bewoners staan voor de kijker dus op een andere plek.

Gesloten shutters

De shutters zijn deze ochtend weer gesloten, dat betekent dat er deze ochtend weer een spel plaatsvindt. Dat is ook in lijn der verwachtingen met vorige weken. Wat voor challenge het gaat zijn, is nog onbekend. Wellicht het boodschappenspel, want de voorraad wordt schaars.

Meest waardevolle bewoner van het huis is bekend gemaakt

“Meest waardevolle bewoner van het huis is bekend gemaakt”, Bron: RTL (januari, 2022)

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM