Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Nawel spreekt haar gevoel uit naar Vera

Nawel spreekt haar gevoel uit naar Vera

Spanningen worden uitgesproken

Nawel spreekt haar gevoel uit naar Vera. Vanaf het begin heeft Nawel het gevoel dat ze geen goede vibes heeft met Vera. De laatste dagen heeft ze het idee dat Vera haar niet mag.

Overleg met Nouchine

Nawel heeft haar gevoel al eerder gedeeld met Nouchine, maar heeft het nog niet met Vera besproken. Zaterdag, na de livestream als iedereen naar bed is komen Nawel en Vera beiden in gesprek.

Eerlijk gesprek tussen Vera en Nawel

Vera en Nawel bespreken dat ze niet de beste vibes voor elkaar voelen. Nawel denkt dat Vera haar niet mag, dat ze gewoon geen goede chemie hebben. Nawel zegt vandaag haar kracht gekregen te hebben, “het is ook mijn huis, ik ben er ook, ik kom ook spelen”. Daarom wil ze het uitspreken.

Nouchine geeft aan dat ze het met  Nawel er over gehad heeft, dat Nawel denkt dat Vera haar niet mag. Nawel heeft het er met Nouchine over gehad omdat Nawel wilde weten of ze het goed voelde of dat ze het fout had.

Nouchine geeft aan dat Vera wat meer verlegen is en meer met de jongens is. Ze denkt dat het daar aan ligt.

Onbewuste blik van Vera

Vera geeft aan dat ze soms een blik geeft, wat ze zelf niet door heeft, wat mensen kan afschrikken.

Nawel benoemt dat het geen aanval is, ze wil gewoon haar gevoel delen met Vera, om de spanning uit de lucht te halen. Vera lijkt wat stilgevallen door het gesprek, maar ze vindt het fijn dat het uitgesproken is. Ook geeft Vera aan dat ze nog tijd genoeg hebben om een leuke band op te bouwen.

Vera is tranen

Als het gesprek afgerond lijkt, wordt het gesprek toch weer opnieuw aangeslingert. Vera geeft aan dat ze het heel erg lastig vindt om met meiden een goede band op te bouwen. Ze baalt hier heel erg van, maar vindt het lastig om de aansluiting te vinden. “Daardoor denken jullie dan misschien dat ik een awkward persoon ben, terwijl dat helemaal niet zo is..” zegt Vera in tranen. Grace gaat naast haar zitten en troost haar.

Nawel spreekt haar gevoel uit naar Vera
Bron: RTL (16 januari 2022) "Nawel spreekt haar gevoel uit naar Vera"

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM