Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Nieuwe Little Brother gaat de groep verbroederen

Nieuwe Little Brother gaat de groep verbroederen

Een interessant idee van de nieuwe Little Brother..

Nieuwe Little Brother gaat de groep verbroederen. Dat blijkt vandaag, wanneer Dimitri, Salar, Leroy, Vera en Nawel met elkaar gestreden hebben in de gameroom voor de Little Brother titel.

Gameroom

Big Brother roept het vijftal naar de gameroom. Wanneer ze daar uit komen blijkt dat ze hebben gestreden voor de titel Little Brother. Het ging om een geuropdracht. Het vijftal moest ruiken aan uiteenlopende producten, die niet altijd even voor de hand lagen. Degene die de meeste producten goed wist te raden, wint de titel.

Winnaar

Het blijkt dat Leroy de opdracht het best heeft doorlopen. Hij wint daarmee de titel Little Brother voor deze week. In de dagboekkamer mag hij ook een immuniteitspin ophalen. Ook heeft Big Brother Leroy gevraagd of hij ideeën heeft die hij graag in het huis toegepast zou zien.

Woonkamer

Big Brother roept de bewoners naar de woonkamer. Daar wordt bekend gemaakt dat Leroy een idee aan Big Brother heeft geopperd, welke hij als Little Brother wil toepassen in het huis. Hij mag het idee zelf aan de groep vertellen, wel geeft Big Brother aan dat hij achter dit idee staat.

Tekst loopt verder onder de foto

Nieuwe Little Brother gaat de groep verbroederen
Bron: RTL (januari, 2022)

Kamerwissel

Leroy neemt plaats voor de groep en deelt mede dat hij iedere dag een bewoner aan gaat wijzen die van slaapkamer moet wisselen. Zo wil hij de groep verbroederen, hij geeft aan dat hij hoopt dat een ieder elkaar zo beter gaat leren kennen. De eerste wissel die hij vandaag gaat toepassen, is tussen Vera en Nouchine.

Irritaties

Leroy stoort zich al dagen aan wat in zijn ogen “achterbaks gedrag” is. Hiermee doelt hij op roddelen over elkaar en continu bezig zijn met het spel. Hij wil vrienden maken. Eerder heeft hij aangegeven dat hij graag met alle bewoners, nadat ze uit het huis komen, eens met zijn alleen naar Ibiza zou gaan. Dit zien Kristof en Peter in ieder geval niet zitten, deelden zij eerder al met elkaar.

Nieuwe Little Brother gaat de groep verbroederen

“Nieuwe Little Brother gaat de groep verbroederen”, Bron: RTL (februari, 2022)

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM