Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Nouchine in tranen omdat Salar gelogen heeft

Nouchine in tranen omdat Salar gelogen heeft

Nouchine voelt zich bespeeld..

Nouchine in tranen omdat Salar gelogen heeft. Dat gebeurd direct na de verhitte discussie met Nawel.

Gelogen

Door de discussie met Nawel weet Salar dat Nouchine dingen heeft doorverteld. Zodra Nawel naar binnen loopt vraagt hij om opheldering bij Nouchine. Nouchine is in tranen, “ik heb vannacht alles verteld ja, maar jij hebt tegen mij gelogen.. Je heb mij vastgepakt en gezegd dat je niet op Nawel hebt gestemd.” Salar ontkent dit, hij zegt gezegd te hebben dat het niet uitmaakte op wie hij gestemd had.

Zwaar tactisch

Nouchine geeft aan dat ze hoort dat hij haar bespeeld en dat ze hem continu verdedigd heeft, maar dat het dus wel zo blijkt te zijn. Salar zegt dat hij niks gezegd heeft omdat hij haar niet verdrietig wil maken. “Het is misschien wel gewoon zwaar tactisch van u hé”, zegt Nouchine. Salar vraagt om opheldering. Nouchine zegt dat het toch echt bevestigd wordt voor haar nu. Salar blijft ontkennen, hij zegt dat hun band echte vriendschap is voor hem. “Wat heb ik aan jou? DIt is niet tactisch, ik had ook wel met andere meiden of jongens leuke dingen kunnen doen. Dit is echt voor mij.”, zegt hij.

Tekst loopt verder onder de foto

Nouchine in tranen omdat Salar gelogen heeft
Bron: RTL (januari, 2022)

Doorverteld

Dan wordt Salar boos omdat alles wat hij aan Nouchine heeft gezegd door haar aan Nawel is doorverteld. Dan zegt hij dat hij het lastig vindt om Nouchine nu te vertrouwen, daarbij zegt hij dat hij alles voor haar bestwil heeft gedaan. “Ik hoop dat je snapt dat het allemaal voor een goede bedoeling was”, zegt hij. Dan vraagt Nouchine waarom iedereen dan zo over hem praat. Salar wil weten wie, maar dat weet Nouchine niet. “Ik snap niet waarom ik zo veel energie in jouw steek, jij denkt dit telkens over mij.”, zegt Salar. Dan zegt hij dat hij er altijd voor zal zorgen dat zij mee naar “boven” gaat. “Zeg dat niet, misschien zorg ik er wel voor dat jij mee naar boven gaat”, zegt Nouchine.

Dan komen er andere bewoners aan en valt het geluid van de stream weg.

Nouchine in tranen omdat Salar gelogen heeft

“Nouchine in tranen omdat Salar gelogen heeft”, Bron: RTL (januari, 2022)

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM