Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Peter ontvangt een brief van zijn man Dirk

Peter ontvangt een brief van zijn man Dirk

Een romantische brief..

Peter ontvangt een brief van zijn man Dirk. Gisteren was het twintig jaar geleden dat de twee elkaar leerden kennen, Peter baalde al dat hij niets had gehoord.Tot vandaag, net na het vertrek van Eveline krijgt Peter dan toch bericht.

Onbekend geluid

Er gaat een geluid af in het Big Brotherhuis. De bewoners vragen zich af wat het is, maar kunnen het geluid niet plaatsen. Ze denken aan de rode knop, maar die is weg. Ook verschijnt er niets op het scherm in de woonkamer. Dan oppert Nouchine de brievenbus, en dat blijkt raak. In de brievenbus zit een gouden enveloppe met daarop de naam “Peter”. Het is een brief van zijn man, ze waren gisteren 20 jaar samen.

Hij neemt de brief mee naar de slaapkamer, om hem daar rustig te lezen. Geëmotioneerd zit hij de brief op bed te lezen. Wanneer hij hem uitgelezen heeft, loopt hij naar de woonkamer. De rest is benieuwd, Peter geeft de brief aan Grace en zegt: “Jij mag hem eerst lezen”.

Tekst loopt verder onder de foto

Peter ontvangt een brief van zijn man Dirk
Bron: RTL (januari, 2022)

Grace leest voor

Grace leest de brief vervolgens hardop voor:

Hé knappe prins van me, 28 januari dag op dag, 20 jaar geleden liepen wij elkaar tegen het lijf in de frituur. Voor mij was het liefde op het eerste gezicht, voor jou was ik  een wervelstorm die maar bleef praten. Jouw frietjes voor thuis werden er koud van, maar mijn hart was volledig gevuld met jouw warmte en uitstraling. Het voelt nu erg raar om jou zo lang te moeten missen, ook al wisten we dat op voorhand met dit avontuur. We zijn dan ook reeds 20 jaar zo onafscheidelijk duo. Waar jij bent, ben ik. Maar nu even niet, het is een aparte tijd om zonder jou te moeten verder doen. Ik sta dagelijks op en ga slapen met jouw stem.
Met de livestream voelt het alsof jij toch een beetje bij mij bent, en dat maakt mij sterker dan ik zou verwachten. De traantjes blijven hiermee onder controle, dus geen waterval aan traantjes. Het huishouden loopt prima, er is nog niets gekrompen in de was. Ik heb zelfs mijn eerste hemd gestreden voor mijn eed-aflegging. Geen zorgen, maar beloof mij alsjeblieft plechtig dat je voortaan het huishouden doet. Anders kook ik voortaan de ganse week mijn favoriete bechamelsaus. Onze traditionele avond uit eten is er helaas dit jaar niet bij, maar vanavond ga ik een frietje eten op onze 20 jaar. Met stoofvleessaus en curryworst speciaal.
Blijf je humor behouden, en als je even een dipje hebt weet dan dat enorm veel mensen jou liefdevol in hun hart dragen. Bob en ik zijn mega fier op jou, blijf zo verder doen. We zijn trots op jou, vanuit het Hasselt stuur ik jou 20 kusjes voor de komende tijd. Volg je dromen en blijf de positieve zelve. Je bent en blijft mijn manneke en ondertussen ieders menneke.

Dirk.

P.s. Onze weddenschap wordt een echte uitdaging met jou. Ovenmaaltijden in het huis en verwennerij door iedereen rondom me. De weegschaal staat alvast klaar bij thuiskomst. Ik wil je niet terugzien voor 7 april. En als je terug bent ga je dan eindelijk mee sporten met me? Ik had je verwittigd.

Grace wordt helemaal gelukkig van de brief die ze zojuist heeft voorgelezen. “Zo moet het mannen, ik wil zó een man”, roept ze.

Peter ontvangt een brief van zijn man Dirk

“Peter ontvangt een brief van zijn man Dirk”, Bron: RTL (januari, 2022)

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM