Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Tobias is terug in het Big Brother huis!

Tobias is terug in het Big Brother huis!

Maar uieteraard niet zonder een challenge..

Tobias is terug in het Big Brother huis! Na vijf dagen quarantaine heeft hij het huis weer mogen betreden.

Op het scherm

Dan verschijnt Tobias op het scherm van de tv. Salar denkt dat het een blooper is, maar dan klinkt de stem van Big Brother:

Inderdaad bewoners, dat is Tobias. Tobias zit in de gameroom en mag terug het huis is. Maar daar moeten jullie iets voor doen. Zometeen verschijnt er een som op het scherm, jullie krijgen één minuut om de som op te lossen. Is het antwoord goed, dan mag Tobias terug het huis in. Zo niet, dan blijft hij in de gameroom.

Vervolgens zien de kijkers een streamlock. Even later zien we dan toch Tobias het huis betreden op krukken. De bewoners zijn blij met zijn terugkeer en praten hem bij over de laatste vijf dagen.

Tekst loopt verder onder de foto

Tobias is terug in het Big Brother huis
Bron: RTL (januari, 2022)

Het huis verlaten

Afgelopen vrijdag moest Tobias het huis verlaten na het verkeerd neerkomen tijdens het buiten sporten. Na een sprong landde hij op zijn enkel, waardoor deze dubbel klapte en Tobias op de grond viel van de pijn. Nadat Kristof naar binnen was getild en in een stoel was geplaatst, viel hij flauw van de pijn. Even later is Tobias naar buiten gebracht, waarna hij naar het ziekenhuis is gebracht ter controle. Daarop moest hij vijf dagen in quarantaine en mocht dus vandaag pas weer het huis betreden.

Tobias is terug in het Big Brother huis

“Tobias is terug in het Big Brother huis”, Bron: RTL (februari, 2022)

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM