Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Tobias is uit het gips en bespreek nominaties met Kristof

Tobias is uit het gips en bespreekt nominaties met Kristof

Tobias heeft weer meer bewegingsvrijheid..

Tobias is uit het gips en bespreekt nominaties met Kristof. Dat gebeurd deze middag, een week nadat hij geblesseerd geraakt is.

Gips er af

Tobias is deze middag in nog betere stemming dan dat hij altijd al is. Zijn gips is er namelijk af! Hij heeft het gips als trofee boven zijn bed geplaatst. Het is ook zonde om het weg te gooien, de meeste bewoners hebben het voorzien van leuke teksten en kleurtjes.

Applaus

Tobias komt zonder gips maar met een brace en krukken de woonkamer in gestrompeld, waar de rest van groep een spel speelt. Hij vertelt aan de groep dat hij vier weken rustig aan moet doen en zijn voet nog niet volledig mag belasten. Wel mag hij het steeds meer gaan belasten, al moet hij wel voorzichtig doen.

Tekst loopt verder onder de foto

Tobias is uit het gips en bespreek nominaties met Kristof
Bron: RTL (januari, 2022)

Donkere momenten

Tobias gaat het gipsvrij zijn direct vieren door een sauna te nemen met Kristof. Dit kon eerder niet, omdat het anders te veel ging zweten onder het gips. In de sauna vertelt Tobias aan Kristof dat hij in het hotel ook wel wat donkere momenten heeft gehad. Het heeft hem doen beseffen dat hij Salar, Grace, Dimi, Vera, Nouchine en Kristof erg gemist heeft.

Nominaties

In de sauna bespreken ze ook de nominaties. Tobias denkt dat, als hij zelf de finale gaat halen, hij er in komt met Nouchine, Grace en Kristof. Kristof ziet dit hetzelfde. Ze zien Nouchine ook als een heel sterke speler. Tobias verwacht dat de strijd deze week tussen Salar en Nawel gaat zijn, Kristof verwacht dat Dimitri of Nawel er uit gaan. Kristof baseert dit op het feit dat hij denkt dat Dimitri nadat hij door de kijkers was gekozen te veel zelfvertrouwen heeft gekregen.

Tobias is uit het gips en bespreekt nominaties met Kristof

“Tobias is uit het gips en bespreekt nominaties met Kristof”, Bron: RTL (februari, 2022)

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM