Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Tobias raakt geblesseerd tijdens sportsessie en moet moet het huis (tijdelijk) verlaten

Tobias raakt geblesseerd en moet het Big Brother huis verlaten [video]

Onbekend is of Tobias nog zal terugkeren..

Tobias raakt geblesseerd en moet het Big Brother huis verlaten. Of Tobias terugkeert is nog onbekend.

Tobias verzwikt of breekt enkel

Tijdens een sportsessie deze ochtend buiten in de tuin, komt Tobias na een sprong ongelukkig terecht. Daarbij heeft hij erg veel pijn aan zijn enkel. Kristof denkt dat zijn enkel gebroken is. Leroy legt later uit dat hij sprong en opnieuw wilde afzetten, maar bij de landing zijn voet verzwikte.

Streamlock

Meteen daarna springt het beeld op een streamlock. Dat lijkt de procedure wanneer er iets gebeurd in het huis, dit zagen we ook met Jill vorig jaar. Al duurde het toen lang voordat er geschakeld werd.

Tobias is meegenomen naar het ziekenhuis

Na de streamlock begrijpen we dat Tobias is flauwgevallen door de pijn. Hij is meegenomen naar het ziekenhuis. De bewoners speculeren of hij nog terug gaat komen, omdat hij wellicht niets meer kan wanneer er echt iets gescheurd of gebroken is. In ieder geval zal hij in quarantaine moeten, besluiten ze.

Bewoners zijn flink geschrokken

De bewoners zijn flink geschrokken door het ongeval. Zo zit Salar droevig voor zich uit te staren op de bank. Wanneer Julio vraagt hoe het gaat, geeft Salar aan dat hij het heel erg vindt voor Tobias. “Het is zo een goede jongen, doet geen vlieg kwaad. Hij houdt ook zo van sporten en kan ook zo slecht tegen zijn verlies.”, zegt Salar. Waarmee hij doelt op het feit dat dit Tobias extra hard raakt. Julio geeft Salar het advies toch nog even buiten te gaan sporten met de groep: “het is goed dat je aan hem denkt hoor, maar een beetje afleiding is ook fijn”, geeft hij aan.

Dimitri lijkt vooral aan het spel te denken. Wanneer iemand oppert dat er een grote reserve lijst is en er waarschijnlijk iemand gebeld wordt om hem te vervangen, geeft Dimitri aan dat dat niet zal gebeuren. “Nee, dat doen ze nooit. Dat is niet eerlijk”, geeft hij aan.

Grace

Ook voor Grace is het een vervelende situatie. Zij heeft van de vrouwen de beste band met Tobias. Gisteren hebben ze nog een lang gesprek gevoerd over wat ze voor elkaar voelen en hoe ze hier mee om willen gaan in het Big Brother huis.

Tobias raakt geblesseerd tijdens sportsessie en moet moet het huis (tijdelijk) verlaten
"Tobias raakt geblesseerd en moet het Big Brother huis verlaten" Bron: RTL (januari, 2022)

Beelden van het ongeval:

Video: Tobias raakt geblesseerd tijdens een sportsessie in het Big Brotherhuis

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM