Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Grace en Vera op zoek naar Blind Spot Big Brother

Vera open over gevoelens medebewoner

Gaat Vera voor Tobias of Dimitri?

Vera open over gevoelens medebewoner. Terwijl de bewoners gingen vandaag vroeg slapen, na een gezellige fotoshow die Big Brother georganiseerd had. Nadat alle bewoners naar de slaapkamer waren verhuisd, gingen Grace en Vera terug naar de woonkamer om samen gezellig te chillen.

Vera open over haar gevoelens voor een medebewoner

We konden het al een paar dagen zien, Vera ligt goed bij de mannen. Zowel Tobias als Dimitri en ook Kristof lijken zich uit te sloven voor de blondine.

Tot op heden was het onduidelijk in hoeverre Vera interesse terug had in de mannen. Duidelijk was wel dat ze vooral van de aandacht van Dimitri en Tobias leek te genieten. Vandaag deed Vera in vertrouwen een boekje open tegenover Grace.

Wat vind je van de jongens?

“Wat vind je van de jongens in het huis?” vraagt Vera aan Grace. Grace geeft aan dat ze vindt dat Dimitri smooth kan knipogen. De meiden barsten in lachen uit, Vera weet direct wat Grace bedoeld.

Vera geeft aan dat ze erg met Dimitri kan lachen en hem heel leuk vindt. “Go with the flow meid, ik ga morgen voor je vissen” zegt Grace.

“Volgens mij is het wel een kinky boy”, vervolgt Grace. “Hoezo?” vraagt Vera. “Ja, heb je niet gehoord wat hij hier allemaal verteld? Die jongen is zo geil als een hond”. De meiden hebben de grootste lol.

“Ik weet wel wie ik op zoek als er een feestje is”

“Nu is er echt een situatie, nu ik het met iemand heb gedeeld. Eerst dacht ik er alleen zelf over na, maar nu is er echt een situatie”, zegt Vera. “Ik weet wel wie ik op zoek als er een feestje is”, vervolgt Vera.

De blind spot van Big Brother

Grace geeft aan dat er een blind spot moet zijn achter de sauna, waar de camera’s niets zien. De meiden besluiten tegen het nachtelijke uur naar buiten te gaan om deze blind spot op te zoeken. Voorverkenning voor het eerstvolgende feest.

De trip naar buiten is hilarisch, de meiden zijn bang dat ze niet naar buiten mogen. Zo gluren ze eerst door de luxaflex of er niets te zien is buiten, uiteindelijk besluiten ze de stap naar buiten te wagen. Na een korte tocht richting de sauna keren ze weer terug, ze lijken de plek gevonden te hebben.

Foto’s Vera en Grace: op zoek naar de blindspot


Bron: RTL (januari, 2022) “Vera open over gevoelens medebewoner”

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM