Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Is Amy de aankomende bewoonster van Big Brother

Wordt Amy aankomend bewoner Big Brother?

Aankomend bewoonster Big Brother ontmaskert?

Wordt Amy aankomend bewoner Big Brother? Vandaag hadden de bewoners van Big Brother een slideshow avond. Hier kregen zij foto’s van zichzelf te zien toen ze jonger waren, maar er zaten ook foto’s bij van een of meerdere onbekende.

Is de aankomende bewoonster al ontmaskert?

Het door de zoekmachine halen van een van de kinderfoto’s van de onbekende, bleek al snel een hit op te leveren. Zo verschenen er meerdere berichten op social media dat deze foto een hit opleverde:

 

Bron: Flair.nl

Amy uit VTM-programma “Vakantiehuis for life”

De link leidt naar een artikel van Flair, waaruit blijkt dat Amy eerder meegedaan heeft aan het VTM-programma “vakantiehuis for life”. Amy is 27 jaar, haar Instagram profiel is afgeschermd. Wat we wel kunnen zien is dat Amy gevolgd wordt door Thomas Nagels, en die kennen we dan weer van het vorige seizoen van Big Brother. Nu wil het toevallig ook nog eens zo zijn dat Thomas Nagels betrokken is bij de productie van Big Brother 2022.

Toeval? Kan! Vooralsnog is het natuurlijk nog een gerucht, maar er is in ieder geval een link tussen Amy en Big Brother.

 

Wordt Amy aankomende bewoner Big Brother

Bron en copyright: Videoland.nl (9 januari 2022) “Wordt Amy aankomend bewoner Big Brother”

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM