Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Liefde tussen Vera en Tobias in de keuken van Big Brother

Zitten er romances aan te komen in het Big Brother huis?

Wat vinden de vrouwen van de mannen in het Big Brother huis?

Zitten er romances aan te komen in het Big Brother huis? Er zitten ditmaal veel jonge, vrijgezelle bewoners in Big Brother. Vandaag zaten de meiden bij elkaar voor een echt girl-talk uurtje. Daarbij deden zij uit de doeken wie wie leuk vindt.

Wat vinden jullie van de mannen?

Ze zitten met zijn allen op de grond voor de toiletdeur in de hal, Vera, Grace, Nouchine en Nawel. Opeens oppert Vera: ” Wat vinden jullie eigenlijk van de mannen?”.. Grace zegt dat ze de mannen mooi vindt, maar te jong voor haar. Salar en Tobias vindt ze wel knap, Salar vindt ze zelfs té knap. Ze houdt meer van echte oermannen.

De dames zijn het unaniem eens dat Tobias erg knap is.

Vera vind Dimitri ook knap, ze geeft aan dat ze van lachen houdt. “Dan is Dimi wel wat voor u”, zegt Nouchine. Vera lacht en zegt dat ze veel met Dimi lacht, maar Tobias is ook een optie.

Nawel vindt de mannen wel knap, maar het zijn niet haar mannen. Ze valt op hele lange, getinte, lieve, grappige, niet te veel opscheppende mannen. Vervolgens komt het algemene gesprek weer op Salar, de meiden vinden hem toch wel echt modellen-knap. Toch vinden ze hem ook té ijdel en is hij niemands type.

 
Zitten er romances aan te komen in het Big Brother huis
Copyright: Videoland.nl (6 januari 2022) “Zitten er romances aan te komen in het Big Brother huis”

 

Blijf op de hoogte!

Via dit blog en het twitteraccount @bigbrotherNL_BE word je volledig op de hoogte gehouden van alles omtrent Big Brother!

JOUW EERSTE PARFUM MET 7.50 euro KORING
Maandelijks opzegbaar

 

GEBRUIK CODE: 4AXvn2qZM